siimonelindgren

:)

Publicerad 2011-04-23 11:10:43 i Allmänt,

kvällen igår vart riktigt lycka, hade sjukt kul! först var jag och nico vid andreasas, med en massa folk, sen foo vi till mäcken å itaaa å träffa na kul folk tär å, å san träffa vi på kebban, corinne och hennes kille, dom hade bil så vi åkte med dom till nykaabi och träffa fille, toni, jesper och naader folk, som vi kände.
sen vid halv ett var vi tiibax i jeppis igen, dåå tog vi moppen till andreasas igen, men he va ba simeon och andreas täär å di halvsovd, så int iisdaa vi va tär å stör na. så vi foo till city-market, tär lämna vi moppo och gick till prisma, tär träffa vi na heiiilt random folk, fyra pojka i en bil, så vi hoppa in och åkt me till andra prismaparkeringen x'd. väl där satt vi och pratade med dom en stund san vid tretiden kom nicos mamm, så åkt vi heem. 
ojjjuuuste, tiden när jag skrev gonatt igår stämde int heller, för det står på svensk tid , tiden här är ju en timme senareee så... :) 
aja ska och duscha nu sen ska vi in till stan :)

Om

Min profilbild

Simone Lindgren

Simone Lindgren 17 år från Sverige. Styrketräning och armbrytning ligger mig varmt om hjärtat. Här får du följa min vardag som en tonåring med många drömmar och mål.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela