siimonelindgren

jävla rubrik-skit

Publicerad 2012-07-30 23:27:55 i Allmänt,

Imorse var det tidigt uppstigning, åkte hemifrån halv sju och checkade in jessis väskor sen sa vi hejdå, så somnade jag direkt i bilen, sen kom vi till gröndal där m&p tränade så sov jag så länge i bilen, sen åkte vi och handlade sen till scandic och fixade med nå saker sen hem och fixade ihop en sallad sen åkte vi till stranden, åt lunch och sen somnade jag ett par timmar på en filt, nån gång vid fyra åkte vi hem så städade jag och sen fixade vi middagen, blev grillat och satt ute på altanen och åt, super mysigt, sen kom lollo så cyklade vi iväg till hästen så fixade vi med vatten osv sen hem igen, så ska jag väl smätta på en film nu.
 
Idag när jag cyklade till lollos häst med henne kom jag på att sist jag gjorde det var tre dagar innan jag skulle till Finland, alltså en månad sen. Minns att jag var både nervös och hade många förhoppningar. Att vara tillbaka där var jobbigt, att veta att jag nu bara kan kolla tillbaka och minnas. Minns fortfarande hur mycket jag såg fram emot den resan och nu är det bara ett minne blått. Men jag är iaf så himla tacksam för mina dagar där, glad över alla nya människor jag träffade och så att få umgås med gamla goda vänner och släkt.
Två goda vänner till mig!

Om

Min profilbild

Simone Lindgren

Simone Lindgren 17 år från Sverige. Styrketräning och armbrytning ligger mig varmt om hjärtat. Här får du följa min vardag som en tonåring med många drömmar och mål.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela