siimonelindgren

18/2

Publicerad 2014-02-18 21:06:54 i Allmänt,

Vet inte om det är min blogg som håller på och spökar eller om det är datorn som får lite dampryck men iaf så ser hela min blogg ut som nått kaosartat projekt.
 
Var ju påväg till Norvalla idag. Hade ställt klockan på 08.00 för att i lugn och ro hinna fixa mig och äta en god frukost med havregrynsgröt men vet inte vart det gick fel men har tydligen snoozat mig i en timme utan något minne alls av att jag lagt på snus flera gånger (?!) men vaknade iaf 08.55 och fick dra på mig kläderna snabbt, packa en väska med riskakor, hårborste, tandborste och smink. Sedan sprang jag snabbt ner och hoppade i bilen. Så det blev helt klart en stressig start på dagen. Men i bilen kunde jag i lugn fixa mig och äta frukost.
 
Dagen i Norvalla var nog bra, skolan är så intressant och får en stund så började jag nog överväga den skolan som förstaval mellan Sverige/Finland. Men efter en stund kom jag nog fram till att det nog inte är något för mig riktigt trots att skulle vara en jätte rolig utbildning men troligen inget jag vill jobba med under en hel del år.
 
Nåja, när jag kom tillbaka till skolan så kikade jag in hos ena klassen där de tog reda på boende och aktiviteter i Italien. Valet ligger just nu mellan två olika städer i norra Italien. Jag blir nog nöjd vilket ställe vi än åker till!
 

Efter skolan åt jag mellanmål och sen hoppade jag iväg till gymmet. Körde ett långt benpass och benen skakade nog när jag gick därifrån. Idag körde jag verkligen max och på sista squat-setet körde jag med 55 kg.
 
Nu på kvällen så pratade jag med mamma i 1 timme, hon fyller dessutom år idag så stort grattis till världens bästa mamma. Vi hade så mycket att prata om. Mycket på gång just nu. flyger ju hem till Sweden på torsdag.
 
Imorgon står det isklättring på schemat, det ska på riktigt bli himlans kul! efter skolan ska jag snabbt hem för att kolla på lejonens kvartfinal mot Ryssland. Det kommer nog bli en hård och intressant match. Sedan ska jag till gymmet för att träna och måste hinna packa innan Nicolina och Jani kommer hit. Så det är fullt upp hela dagen men jag tycker om det så! 
 
Nu ska jag hoppa i duschen och sen blir det nog sängen, har fått alldeles för lite sömn de senaste nätterna.

Om

Min profilbild

Simone Lindgren

Simone Lindgren 17 år från Sverige. Styrketräning och armbrytning ligger mig varmt om hjärtat. Här får du följa min vardag som en tonåring med många drömmar och mål.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela