siimonelindgren

29/4

Publicerad 2014-04-29 19:00:12 i Allmänt,

Ligger i rummet, hungrig och trött. Har suttit i samma säng i flera timmar och bara tittat på dataskärmen utan att få något gjort. Annat var det igår, var fullt igång med grovstädning och packning i hela fyra timmar.
 
Beslöt mig i helgen för att inte träna på två veckor. Denna vecka och veckan i Italien. Anledningen till det är enkel. Jag har tränat och belastat kroppen hårt under en längre tid utan en ordentlig återhämtning så att vara ifrån träningen under två veckor gör nog bara gott för kroppen trots att jag har svårt för att slita mig från gymmet, ett ställe jag trivs så bra på, en fristad. Dessutom har jag haft en början till en skada i axeln under en tid nu, har ätit voltaren som dämpar inflammation men bästa medicin är nog bara vila. Blir dessutom ennu roligare att komma tillbaka till gymmet sen efter vila.
 
Imorgon är det valborg/vappen och i skolan firar vi det vid kvarnen med utedag tillsammans med mångkulturella.
Grillning, mjöd med kringlor, sång och teambuilding står på schemat. Efter skolan möter jag Jessica i stan för en fika och fortsätter sedan hem till Kalle för att hälsa på familjen. Kvällens planer är väldigt oklara, skulle vara mysigt med en kväll på villan men får se hur det slutar.
 
Nu är det verkligen nära Italienresan. På söndag startar vi tidigt med buss mot Tampere och sedan med flyg till Bergamo i Italien. stannar där i 7 nätter och har ett fullt schema med en massa spännande saker varje dag. Bland annat ska vi åka 'linbana' upp för berget Monte Baldo i de italienska alperna och sedan åka båt tillbaka till södra delen av Garda. Vi ska besöka Verona och träffa den kända fotbollsspelaren Perparim Hetemaj som kom till Finland som flykting från Kosovo och som nu spelar i serie A i Italien. Man fick idag göra beslutet om man vill åka till Venedig eller Milano. Jag valde Venedig som dagsutflykt och det kommer bli så himla kul! Utöver dessa äventyr har vi massa andra spännande saker som ska fylla våra dagar.
 
Nu måste jag verkligen fylla på med mat i magen, sedan har jag en hel väska att fylla med packning inför långhelgen. Blir mycket att släpa på imorgon eftersom jag tar med mig resväskan redan imorgon, kommer ej till Kronoby innan vi åker så det får hänga med till Sundby.
 
Verkligen mycket på gång nu men trots det är det väldigt lugnt inom de kommande dagarna som ska spenderas i Sundby. Kom på nu att redan helgen efter vi kommer hem från Italien kommer mina föräldrar hit för då är det dags för bröllop. Kommer bli så kul! Veckan efter det har vi skolavslutning med Base Camp, herregud vad tiden har gått fort. Jag är så redo för nya äventyr.
 
Avslutar inlägget med två fantastiska bilder från Venedig, tagna från Weheartit.
 
 

Om

Min profilbild

Simone Lindgren

Simone Lindgren 17 år från Sverige. Styrketräning och armbrytning ligger mig varmt om hjärtat. Här får du följa min vardag som en tonåring med många drömmar och mål.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela