siimonelindgren

to make it better for both of us

Publicerad 2011-07-28 13:04:33 i Allmänt,

Ojsan, länge sen jag bloggat, men har haft fullt upp hela veckan, just nu lever jag livet fullt ut..
men kan berätta om min senaste vecka.

torsdagen:  Åkte in till stan på kvällen, träffade mycket folk, åkte och badade vid gamla hamn med toni,fille och robin som hade druckigt ganska mycket, haha å tog hand om dom lite också, senare kom jimmy dit..
när vi var klara så gick vi in till stan igen, när vi kom fram var det värsta bråket mellan en massa folk, så jag följde strömmen och kollade på när dom brottades runt på marken, slag i ansikten och aaa..
träffade på elias, så gick med honom, pratade lite sen träffade jag jenna och gick tillbaka in till stan med henne.
satte mig med nico , fille , toni och robin och åt korvgörans, sen senare träffade vi tim och tuangi, vi fyra gick till något ställe och träffade några killar från vasa, pratade med dom sen gick tim , tuangi, kim, staffan, dea , nico och jag till deras bil och tält och allt sånt, det började spöregna så alla hoppade in i kim's bil och hade det sjukt trevligt, har aldrig träffat nå trevligare killar, hihi.
Så ja, vi satt i deras bil tills nio på morgonen, sen gick till neste och åt frukost.

Fredag: så sen vi tio kom mamma och pappa och hämtade oss, skjutsade oss till sundby, där somnade vi direkt och vaknade vid sex på kvällen, då fixade vi oss och åkte sen in till stan, träffade kim , dea och en massa nytt folk, jätte trevliga. dom fixade lite saker och sen vid nio drog hela gänget in till stan, noken , henri och staffan åt så vi sat med dom en stund sen fortsatte vi till skolparken och festade hela natten, sjukt trevligt. hade det jätte kul. 
ungefär vid tre gick hela gänget tillbaka till kims bil oh hade efterfest, kul!
sen vid: fyra åkte vi till villan och sov.

Lördag: sov hela dagen sen fick vi skjuts till sundby och fixade oss, duschade och allt sen direkt in till stan igen ungeär vid fem, träffade vasa-folket igen, dom fixade lite åt oss sen fortsatte vi in till stan, träffade massa folk, men det blev åligt väder, blixtrade och åskade , så alla sprang under jg's tak, och väntade på att det skulle sluta regna, var säkert 100 personer där under. så träffade på mycket trevligt folk, sen blev det vell nå bråk men det löste sig.. runt tolv kom vell kim dit så jag var med honom resten av kvällen, mys. underbar kille..
runt tre gick han jag och nicolina och nån annan kille och åt vårrullar. sen runt halv fyra, så blv vi hämtde av maja och åkte hem och sov..

Söndag : blev väckt vid tolv för att åka till kållby och äta hos mormor och morfar, vi var där i fyra timmar men ja somnade så tiden gick fort, sen åkte vi till villan och var där resten av kvällen och bara chillade.

måndag : var i sundby hela dagen och bara sov, sen på kvällen var jag ute och träffa dantti jimmy och jessi, sen träffade jag även samuel, längesen!
vid elva- halv tolv kom mamma och hämtade mig och vi åkte till villan och sov, 

Tisdag : åkte till kållby , fixade lite , handlade sen på kvällen kom nicos familj till villan, och sen även kalle , och hans föräldrar vi grillade, sen åkte dom vell hem runt tolv, då gick jag och la mig.

Onsdag : åkte med familjen till sundby, dom tog en kaffe sen åkte hela familjen förutom jag ner till båten och är vell hemma nu, men jag e kvar, och lever livet, hehe.
på kvällen åkte vi till villan, åt myste och sen åkte vi ut med båten en stund..
åkte hem runt tio men påvägenåkte vi och kollade på hus som va till salu och lite sånt så var vell hemma vid halv tolv ungefär,  då gick dom andra och la sig, runt ett kom joni och roope hit med bil, så vi satte oss mitt på vägen och pratade med dom, dom var vell här i ungefär 20 minuter sen när dom åkte gick nicolina och jag in och kollade 90210 i någon timme, så somnade vell ungefär vid halv fyrA.

tosdag : vaknade för en stund sen, ska vell börja fixa oss och senare in till stan en stund.. behöver komma iväg lite.. 

Oj det här blev väldigt långt,, hehe. men ska bli kul att få läsa det här om några veckor när jag är hemma igen.. uschnej jag vill inte hem :<

aja, får se när jag bloggar igen, xoxo

Om

Min profilbild

Simone Lindgren

Simone Lindgren 17 år från Sverige. Styrketräning och armbrytning ligger mig varmt om hjärtat. Här får du följa min vardag som en tonåring med många drömmar och mål.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela