siimonelindgren

30/5

Publicerad 2014-05-30 16:01:37 i Allmänt,

Halojj, har några minuter över just nu så kan uppdatera om de senaste dagarna.
Efter den goda lunchen vid Asian Garden med Julia så var jag på fika med Jessica och sedan åkte jag och Yonna till Elisabeth och Sepos, jag mådde jätte illa så vilade bara så länge vi var där.
På kvällen färgade vi hennes hår i dipdye, jätte fint blev det och första gången jag färgade någons hår så var rätt nervös haha. I onsdags var det Julias skolavslutning och dimission, jätte fint var det och en häftig känsla när de fick sätta på sig mössan. Efter avlsutningen följde jag med Emma och Julia till Aspegrens trädgård där Julia fotades.
På kvällen var Yonna ute på äventyr och jag var själv vid läggan och kollade på film hela kvällen, mysigt det med!
Igår var jag en stund vid Elisabeth och Sepos innan jag åkte till Kållby med Maja för att gå på Julias examensfest. Jätte trevligt var det! På kvällen var jag med oski, tomppa och julibus, vi åt mäccenmat och drack smutti vid ABC. Träffade även på några BCare där så det var jätte roligt!
 
Har precis duschat och sminkat mig och åker snart till Elisabeth och Sepos och senare ska jag till tomppas på examenskaffe. Hoppas på en bra kväll med dem eftersom det antagligen är sista gången innan jag åker hem.
 
På måndag går flyget till Sverige.
 

Om

Min profilbild

Simone Lindgren

Simone Lindgren 17 år från Sverige. Styrketräning och armbrytning ligger mig varmt om hjärtat. Här får du följa min vardag som en tonåring med många drömmar och mål.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela