siimonelindgren

20/12

Publicerad 2013-12-20 13:14:56 i Allmänt,

Ska försöka mig på något inlägg nu sålänge jag väntar på civiltjänstgöraren som ska köra mig till flyget. lite mer än två timmar kvar tills dess så har nog en hel del tid att slösa bort känner jag. Kommer bli mycket väntan innan jag äntligen kommer till Arlanda, ska ju mellanlanda i Helsingfors i cirka en timme innan nästa flyg. När jag kommer till Sverige ska jag köpa en fet godispåse, det är prio ett! De närmsta dagarna är inte riktigt planerade, måste köpa de sista julklapparna och träffa mina vänner men hoppas på att få ta det väldigt lugnt också.
 
Julfesten idag var mysig och våran halleluja-sång blev väldigt lyckad, så himla fint!
Jätte tråkigt att lämna mina fina vänner idag, den där välbekanta känslan av kluvenhet uppfann sig snabbt. Den där känslan som jag så ofta har fått handskas med under mina ungdomsår men nåja, snart är jag tillbaka med ny energi igen och då kör vi.
 
Att det redan har gått ett läsår i Base Camp ger mig extrem ångest, på riktigt. Idag fick man smaka lite på det där att det faktsikt kommer att ta slut, vet inte hur jag ska handskas med de känslorna som dyker upp. Jag blir så stressad.
 
Nåja, nu är det jullov i alla fall. Det ska bli jätte mysigt att träffa familjen och få distans på allt.
Här är de få bilderna jag har från julfesten plus en snap.
 

Om

Min profilbild

Simone Lindgren

Simone Lindgren 17 år från Sverige. Styrketräning och armbrytning ligger mig varmt om hjärtat. Här får du följa min vardag som en tonåring med många drömmar och mål.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela