siimonelindgren

31/3

Publicerad 2014-03-31 21:18:40 i Allmänt,

Otroligt länge sen en uppdatering (bortsett från bilden tidigare idag) så kommer någonslags sammanfattning av senaste tiden nu.
 
Förra helgen spenderades i Sundby, var bland annat på bio, Need for speed. Riktigt bra film enligt mig. Var dit med ett helt gäng vänner och även fina Jessica som jag inte hade träffat på evigheter så kul att catcha upp med henne! Förra helgen hade vi ett litet släktkalas då morfar hade fyllt år. Jag uppskattar verkligen alla tillfällen med släkten, tycker om dem så mycket! På kvällen kaffade jag med Julia och girlsen och sen rolls mat.
Haft en annorlunda upplevelse på gymmet. Tränat i massor, känner bara hur jag utvecklas.
Nån dag var vi även på geocach, spännande hehe..
I tisdags hoppade min klass genom isen, det var otroligt ballt, en otrolig adrenalinkick och så himla kul, skulle lätt göra om det igen!
I Fredags fick Base Camp besök av en skolklass med franska elever i samma ålder som oss. Jag och åtta andra fick möjligheten att ha en teambuilding dag med dem och det blev en helt fantastisk dag från början till slut. Allting gick riktigt bra, min engelska funkade bra och vi avslutade dagen med några videos från vårat vakbad och de var minsann imponerade.
I lördags satt jag fastklistrad framför streamingen av sm i armbrytning hela dagen, från elva på förmiddagen till åtta på kvällen. Det var ett helt fantastiskt arrangerat evenemang och otroligt fantastiska brytare, blev så himla inspirerad och motiverad av dessa fina människor så trots en natt med få timmar sömn (pågrund av tidsbytet) så cyklade jag iväg till gymmet idag och levererade ett riktigt bra armpass, helt fantastiskt. vid halv tolv i lördags åkte jag och Nicolina en vända till staden för att träffa några, Nicolina åkte vidare till Kokkola och jag lämnade i stan en stund med Julibusen och några andra innan jag åkte till Sundby igen.
 

Om

Min profilbild

Simone Lindgren

Simone Lindgren 17 år från Sverige. Styrketräning och armbrytning ligger mig varmt om hjärtat. Här får du följa min vardag som en tonåring med många drömmar och mål.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela